maanantai 11. elokuuta 2014

Kyllä kesti kauan!

Hei taas!

Vähän venähtänyt tämä päivittäminen töiden, kesän tapahtumien ja muun ohella. Kamalaa kiirettä pitänyt ja nyt VIIMEIN sain tehtyä tämän postauksen. Olen siis useampaan otteeseen käynyt kuvaamassa tässä välillä, mutten ole saanut aikaiseksi vain muokata kuvia. Ymmärrettävää, eh.

Aloitetaan siis menemään järjestyksessä kivasti tästä.



Nivelkinttu kesänurmella.


































Oltiin siis vanhempieni mökillä viettämässä kesäpäivää, grillailemassa ynnämuuta ynnämuuta. Ainahan minulla on tapana ottaa nukke / nukkeja mukaan kun lähdetään johonkin luonnonhelmaan, joten luonnollisesti iso prinsessa lähti reissamaan.



Kasvimaa kiehtoo kovasti, Myös herra sammakko loikki vastaan.
Varpaiden uittelua laiturilla. Liekkö kalanpoikasiakin liikenteessä~



Seuraava kuvausepisodi oli, Kun hyvä ystäväni Jyväskylästä tuli vierailulle muutamaksi päiväksi ja otti oman pikkupoikansa mukaan. Käytin herran soodakylvyssä, lakkasin ja meikkasin uusiksi. Tottakai onnistunut face-uppi lopputulos piti ikuistaa oman pikkuprinsessan kera pihalla, lasten leikkipaikalla.


Kilpikonnapallo oli SÖPÖ!
Kiikkuu, keinuu~ Candice: " hyi poikapöpöjä....."








Seuraava reissu sattui jälleen vanhempien kesämökille, taas grillausta, kasvimaan mylläystä ja yleistä kesäkoomailua. Otin tälläkertaa Victorian mukaan. Pikku kärpäsloukkuneiti sai siellä syödäkseen!

Superfuudia, hei kärpäsloukkutyttöhän se siinä päivää paistattelee.
Kävin Vickyn kanssa myös mansikkamaalla, näin nättejä luomumansikoita meillä syödään!
Myös metsämansikoita löytyi. Victoria: "Onks nää kaikki mulle..? Neäh pari kärpästä maistuisi mielummin~"



Lopuksi esittelen nukkekokoelmani todellisen helmen, jonka rakas anoppini osti Koljonvirran rompepäiviltä tässä tovi sitten. Hyvät lukijani ja uskolliset fanini (KÖH.)...

Tässä on Aleksandra, kilpikonnaleimainen saksalainen nukke. Alkuperäiset vaatteet sukkia myöten, myöskin erittäin hyväkuntoiset neidin ikään nähden. Vähän erilainen ilmestys kaikkien noiden uusien nukenkuvatusten keskellä. Aleksandra majailee nykyään kämppäni eteisessä suojassa auringolta, mutta silti vieraiden ihmeteltävänä. :)


Neiti on 1920-luvulta tai vanhempi. Tarkkaa ikää ei aiempi omistaja osannut kertoa.


Tässäpä tiivistettynä tämä viimeajan toiminta ja kuulumiset, koitan töiltäni joutaa silti päivitellä sillointällöin! Tämä elämäntilanne muuttui senverta että voipi tekstiä tulla vähän harvemmin mutta koittakaa kestää. :D

- Mantis

1 kommentti:

  1. Ihana postaus :) Mansikat ja kaikki. Ja on nuo pikku lapsoset vaan niin sööttejä T__T

    VastaaPoista