lauantai 11. huhtikuuta 2015

Metsäretki ja nostalgiaa!

Kevät alkaa saapua ihan rytinällä ja lähdimme tänään ystäväni Korpin kanssa kuvausreissulle omiin lapsuudenmaisemiini. Korpin blogia pääset seuraamaan täältä: Nukkebuumi.

Tuli kyllä melkoiset nostalgiat kun samoissa maisemissa ala-asteella tuli aina suunnistettua ja viimeksi silloin siellä käynyt. :) Aika ihana oli käydä ja voisi tuolla käydä kuvaamassa useamminkin. Aina tulee vaan hiivittyä tuohon lähimetsään vaikka on auto kuitenkin käytettävissä. -.-'

Mutta nyt asiaan!


Siis ilma oli mitä parhain ja todella keväistä jo. Ihan pieniä lumilänttejä siellä sun täällä mutta melkolailla jo sulaa. Aurinko paistoi ja oli mitä otollisin päivä lähteä metsään kävelylle, sekä tietenkin kuvaamaan nukkeja. Luonnossa kuvaamisessa on myös se etu, ettei kokoaika tarvitse kestää pällisteleviä ohikulkijoita. Tuolla sattui muutama hurja lenkkeilijä tulemaan vastaan mutta muuten saatiin olla kyllä ihan rauhassa. :)Jeremié oli isoista mukana. Tänään teemana oli kyllä enemmän pikkutytöt, mutta piti sitä joku olla pienten perään katsomassa!Ei siitä kyllä pääse koskaan yli miten komia mies se on.. Olen aina tykännyt Jeremiéstä hahmona tosi paljon, ja nytkun tämä moldinvaihdos tapahtui hiljattain ja "uusi" Jere astui taloon, olen ollut enemmän kun tyytyväinen. Vega on vaan niin täydellinen lisä kokoelmaani. Enkä koskaan lakkaa hehkuttamasta tätä asiaa HÖHÖ.
Sitä ollaan iskän kanssa liikenteessä. Pikku neiti hattarainenkin sattui mukaan. Candice pääsi ihmettelemään auringonpaistetta komeiden kallioiden päälle.Rosalinda elementissään kevään tyttärenä. Mitähän lie mietiskelee?
Siinä pikkutytöt jotain supisee keskenään. Salaisuuksia jaetaan kun Jeremién silmä välttää.Kappasrallaa, päivänsäde ja menninkäinen!
Myös Korpin Toska pääsi tyttösten kanssa samaan kuvaan~ Toska on siis mansikkakeiju, ja näyttäisi tulevan Rosalindankin kanssa hyvin toimeen! Roosalla ei olekkaan vielä paljoa keijukavereita. :)Ryhmäkuvat on aina kivoja~ Niitä tulee vaan otettua melko harvoin. Pitäisi ehkä enemmän... Joku hurahdus minulla on nyt näihin pikkutirriäisiin. Varmaan minullakin kevät vaikuttaa, paljon pientä ja söpöä!!! Nyt rankan päivän jälkeen tämä vetäytyy iltapalalle ja nukkumaan..

Kevättä ja ekoja leskenlehtiä odotellessa,


- Mantis

1 kommentti:

  1. Suloisia pikkuisia! Ja niin ihana tuo kuva Candicesta ja Jeremiéstä. <3

    VastaaPoista