tiistai 6. toukokuuta 2014

Murros

Heipä hei!

Ensimmäinen blogi-tekstini tässä nyt sitten.

Sain viimein tänään kuvattua ihan kaikki BJD-nuket mitä minun komeroistani löytyy ja muokkasin kaikki kuvat niin, että sain ne tänne VIHDOIN! Eli käykäähän katsomassa ja tutustumassa joukkooni värikkääseen. :)

On tosiaan ollut nyt vähän hiljaista harrastusrintamalla kun kaikkea muuta ollut niin kamalasti tässä arjessa muuten. Mutta kesää kohti mennään ja toivottavasti kerkeäisi tässä pikkuhiljaa taas uloskin kuvaamaan noita omia hartsipalleroita.

Nukkeporukkani käy myös murrosta. Eli Jeremién malli vaihtui viimevuonna ja nyt vaihtoon lähti keijukaiseni Rosalinda. Uutta tyttöä odotellessa sitten syksymmällä. Rakkaat hahmot on toistaiseksi säilyneet mutta esimerkiksi Jeremién tapauksessa kyseessä liekkö aikuistumis-rituaali tai jotain. Ei vaan enää jaksanut katsoa sitä entistä mallia kun tuntui että hahmo kasvoi siitä ihan kokonaan ulos.

Mutta niin se maku muuttuu ajan myötä. Nukkeharrastusta on nyt takana 7 ja ½ vuotta ja aika päivittää vähän porukkaa, kuin myös itseä ajantasalle tämän harrastuksen myötä blogin muodossa.

Koitan kirjoitella blogiin tuotteliaasti, kuvata ja tehdä enemmän tarinoita näytille. Katsotaan nyt miten tämä lähtee tästä käyntiin~

Kevään odottelua,

- Mantis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti