maanantai 12. toukokuuta 2014

Valoa kansalle joka pimeydessä lonkeroi.

Heipä hei taas!

Tässä lähipäivinä on tullut aherrettua tuon minun alkavan nukkekotini "Kurkolan" parissa. Kurkola on siis 1:12 nukkekoti, jossa asustaa pieni mustekala-otus nimeltään Kurko Lonkero. Kurkoon pääsee tutustumaan sivupalkissa olevan nukkehahmot - linkin takaa.

Sain viimein minimaailmasta tilaamani keittiönkaapit (Jippijaijee.). Tottakai kaikki mitä tilaan ei siis tietenkään voi pysyä alkuperäisenä. Vaan kaapitkin piti kuluttaa hiekkapaperilla ja maalata uusiksi. Koska ei ollut hyvät. Kädenjälki pitää näkyä! Alla kuvaa projektista.


Tässä keittiönkaapit asennettuna paikalleen:


Myöskin viimeiset valot saapuivat ja päästiin laittamaan ylimpään kerrokseen sähköt. Nyt on koko Kurkolan kartanossa valot joka nurkassa. Ei tarvitse pimeässä olla.
 Yllä olevassa kuvassa uudet valot jotka tilasin makuukammarin puolelle. Seuraava etappi on sitten ommella tuosta kankaasta suloinen tilkkutäkki, ja rakennella Kurkolle pehmeä sänky jossa saa hyvät yöunet köllötellä.

Tässä vielä kokonaiskuvaa siitä missä mennään nyt. Hyvällä mallilla, remontti lopussa ja viimein pääsee sisustamaan! On se kyllä aika tyhjä vielä. :)Tällaista tälläkertaa, katsotaan mitä seuraavaksi sitten~

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti