sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kakkukahvittelua ja nukkeilua!

Tänään pidettiin nukkemiitti täällä meillä ja juhlistettiin samalla hartsilasten 10-wuotis taivalta hiukan jälkikäteen kakkukahvien merkeissä. Ystäväni oli loihtinut meille juustokakkua, me muut tuotiin nyyttäriperiaatteella muuta oheisnaposteltavaa. Yritin muistaa ottaa emännöinnin välissä myös kuvia ja tälläkertaa niitä tulikin aika paljon, vaikka hääräsinkin aika pitkään keittiössä.. Oli siis ihan työn ja tuskan takana valita parhaat kun oli niin valtavasti mistä valita!

Pidemmittä löpinöittä niitä kuvia!

Synttäripöydästä kuvaa, ihan vaan koska paljon kaikkea hyvää! Lisäksi kunnon hyvää kahvia, teetä, mehua ja limpparia~


Annettakoon Kimin avata tämä nukkekuvien massiivinen pläjäys. Kim on siis minun vanhin nukkeni muttei kamalasti ole saanut lähivuosina huomiota vaikka kyseisen nuken tunnearvo onkin jo todella suuri.. Nyt otin pojan miittiin ihan kunnolla esille. Tämä poika on uuden meikin ja hiusten leikkelyn jälkeen saanut minut taas hurmattua, ja tarkoituksena on alkaa uusia vaatetyyliä ja päivittää tämän miehen lookkia muutenkin enemmän nykypäivään. :)


Oma pieni viikarini pakkaslohikäärme Almaz. Pitelee varpaistaan kiinni tapansa mukaan! <3


Natalia se hurmaa kaikki taas.. Ei siis mitään uutta...


Eläin-nukketeema jatkuu~ Ystäväni pramea kissaneiti tuli näytille ja vähän nyt kyllä itseäkin kutkuttaisi hankkia...... Mutta ei säästän toiseen nukkeen toistaiseksi ja säästöprojektissa on jo kaksi nukkea niin nyt sitten rajoitellaan vähäsen. Mutta ehkä joskus!


Jotenkin tälläkertaa tuli pikkuisia kuvailtua enempi. Ehkä tämä nukkekoteihin hullaantuminen on vaikuttanut jotenkin...


Kurkokin sai seuraa miitissä. Tässä siis Kurkon lisäksi samalta tekijältä irvikissa, ihan mieletön otus!
Siinä pohditaan porukalla syntyjä syviä... Miku vaikuttaa hitusen poissaolevalta tai jotain...

Lisää nukkeja...Tässä sitten ihan kaikki miitin nuket. Aika komea katras! Kaikista ei mitenkään saanut tänne laitettua yksittäisiä naamakuvia, veikkaan että koko blogger olisi kaatunut/räjähtänyt jos olisin niitä alkanut latailemaan.. :DTein myös miitissä hiukan ostoksia! Ostin Alicelle uuden harmaan peruukin. Yllätti positiivisesti miten hyvin tälle neidille käy oikeastaan kaikki... Samaten nuo uudet beiget sukat tuli ostettua myös. Tämä neito on niin pitkänhuiskea ettei sitä vaatetta vielä ole siunaantunut ihan kamalasti, tästä pikkuhiljaa.


Ja vielä rakeinen kasvokuva koska minun lellikki.. (Kurkon lisäksi!)


Kakku oli mieletsin hyvää, ostokset oli huippulöydöt ja ennenkaikkea seura oli hyvää! Eli kaikinpuolin onnistunut päivä. Nyt odottelen kuin tulisilla hiilillä pakettia nukkekotikaupasta, josta tilasin Kurkolaan uutta tavaraa. Veikkailen että se tulee huomenna perille.. Joten laitan siitäkin sitten kuvia kun sen aika on.

Ensi kertaan,

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti