tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kurkolaan uutta tavaraa~

Noniin niinkuin tässä aiemmin jo vähän ounastelin, tuli tänään lappu postisedältä että paketti on noudettavissa. Sinkosin oikeastaan samantien postille ja kamalaa kyytiä takaisin kotiin avaamaan pakettia. Iltapäivästä maalailin kalusteet jotka ostin ja tässä kuvia esineistä viimein paikoillaan!Kurkola näyttää siis jotakuinkin tältä. Tämä kuva on otettu parisen päivää sitten vielä ennen uusia tavaroita.

Tässä siis Kurkolan kuisti. Tänään sain tuon kynnysmaton joka oli ihan passeli oven eteen. Harjan tein itse eilen tylsyyteeni ja ovensuussa kukkii Kurkon isomummun pelargonia!
Eteisaula on vielä toistaiseksi melko tyhjä mutta tuo vihreä tuoli on nyt uusinta uutta. Iso kaappi tuli ostettua lomareissulta tuossa kevätpuolella.Takkahuoneeseen löytyi juuri sopiva laivataulu!Keittiössä tarjoillaan sitruunalimonadia sekä pikkuleipiä..

Kylpyhuoneeseen tuli ostettua pieniä purnukoita kuten kylpyvaahtoa sekä kosteusvoidetta. Voi sitä mieskin huolehtia ihonsa hyvinvoinnista!
Kurko sai myös uuden klaffipöydän ja tuolin. Nurkassa odottelee uusi piknik-kori että rantakausi alkaa. :) Sain myös ekstralahjana dolorekselta herttaisia pieniä pöytäliinoja, tosin ne on vielä kuivamassa kun reunat meinasi rispaantua ja piti hiukan liimakäsitellä..


Tälläkertaa olikin nukkekotiaiheinen päivitys, tämä minun blogi kun puljaa kahden harrastuksen rajapinnoilla. Olen nyt kyllä täysin hurahtanut tähän ministelyyn!

Ensikertaan,

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti