sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Keskikesän juhlaa

Hei taas!

Olin juhannuksen mökillä parin hyvän ystävän, avomieheni sekä vanhempieni kanssa. Välillä satoi ja välillä paistoi. Sateen ajan istuttiin tuvassa tai grillikodassa, ja kun ei satanut kuvattiin ystäväni kanssa nukkeja ja loppupäivästä tuli myös kokeiltua mökkigolffia. (Vaatii hiukan vielä harjoittelua!)

Mutta nyt niitä kuvia tulemaan, koska tunnetusti blogini on hyvin valokuvapainotteinen!

Mökillä oli kamalan isoja unikkoja kukassa ja pakkohan niitä oli saada kuvaan. Pikku Almaz ihmettelee kukkien väriloistoa.. :)Tämä pikkuviikari pitäisi ottaa ja maalailla uusiksi. Otin sen silti mukaan koska söpö pieni napero joka kulkee näppärästi mukana.


Ystäväni nukke Saturne sai Almazista seuraa. Saturne on hahmoltaan lohikäärmejumala, joten tämä parivaljakko oli ihan hauska yhteiskuvissa. Ystäväni nukeista lisää hänen
blogissaan: Muovimaailma


Olen niin kade noista Saturnen jointtikäsistä... Omalle tulevalle isolle tytölle on tarkoitus ostaa myös moiset. :D Muutenkin tykkään Saturnesta, kiva vastapaino omille pojille jotka on... noh. Tylsän poikamaisia.Toinen ystäväni nukke oli kuolaamani monster high merenneito. Hiukan kuumottaisi hankkia, mutta hartsiset tuntuu että vievät enemmän vielä mukanaan.. On säästöprojektia jo pystyssä että saadaan joskus herra syksy kotiin... Toivottavasti tämän vuoden puolella!Otin kerrankin mökille mukaan molemmat isot 70 cm korkeat nukkeni Kimin ja Alicen. Varmaan ensimmäinen kerta kun viimein pääsin ottamaan pariskunnasta ulkona yhteiskuvaa!Kim odottelee vielä uutta tummempaa peruukkia. Myöskin hiukkasen erimallista. Tämä miehentekele on päivityksen alla kovasti.
Mutta on se hirmuisen rakas. Kamalan suuri tunnearvo muodostunut Kimille kun ensimmäinen Jeremié lähti silloin maailmalle. Tämä mies kaipaisi ehkä kunnon soodakylpyä ja kevyttä hiontaa. Ikä alkaa jo näkyä. Ei tosin kuvissa pahemmin. :D


Ryhmäkuvaa!Ja siinä yksi neitinököhammas.
Joka näyttää täydelliseltä tökkäsi sen mihin vaan miten vaan. Ainoa nukeistani josta ei vaan saa huonoja kuvia.... Kaikki muut onnistuu joka kuvauskerta näyttämään urpolta vähintään parissa kuvassa.

Mökiltä pois ajellessa nähtiin myös pari juhannuskokkoa ja pakko sanoa, että juhannuksen saldo oli todella hyvä vaikka olenkin ihan paukamilla itikoiden puremista. Mutta juhannus meni jo ja nyt aletaan odotella ensikuuta, silloin on tiedossa Animecon ja paljon muuta jännää ohjelmaa!

Ensikertaan,

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti