torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannusneito(ko?)

Näin se kesä vaan menee kovalla vauhdilla ja huomenna on jo juhannus! Viime kirjoittelustani on vähän venähtänyt erinäisistä syistä. ( mm. siitä että työttömän arki on niin kiireistä! :D )

Sitten asiasta perunaan. Eli kävin tänään äidin luona kyläilyllä ja koppasimpa kameran ja Chon matkaan josko tulisi otettua muutama räpsy siellä ollessa. Ja tulihan sitä~ Valloittava neitini pääsi poseeraamaan vanhempien parvekkeelle ja tässä seuraavaksi otoksia sieltä.

Alice's collectionin paketissa tuli tälle neitokaiselle uudet silmät ja näkyvät toimivan paljon paremmin kun aiemmat tummanruskeat. Jotenkin sirrisilmäisellä nukkemallilla ne silmät tuntuu aina hukkuvan pelkiksi mustiksi läikiksi. Ei näy se väri niin hyvin, myöskin tuo lasisilmä on paljon ilmeikkäämpi. Olihan tuo jo aikakin tämän tytön saada lasisilmät kun ei ole koskaan sellaisia omistanut. Tavoitteena kyllä vaihtaa kaikilta akryylisilmät lasisiin. Taitaa Kurkomies olla ainoa jolla ei ole lasisilmiä vielä. :)

Meikkiin olen myöskin tosi tyytyväinen (omakehuhaisee!), mutta täysremppa soodakylpyineen joku aika sitten teki tälle hiukan jo kellastuneelle kaunottarelle hyvää ja keltaisuutta ei enää valokuvissa ainakaan näy. Myös peruukki on kohtuu uudehko ja passaa tytölle kun nenä päähän. Kiitokset siitä SweetNeat Craftsille!


Nuo haalarin taskut on niin kivat!!!

Gentle Freezia on kyllä ihan mielettömän söpö. Itse aikanaan rakastuin noihin hampaisiin. En todellakaan aio tätä neitiä myydä pois. Kertaakaan ole kaduttanut että rahat tähän tyttöseen pistin. Nippelitietoa myös että Cho on vanhin tyttönukkeni!

Asiaan kuuluvasti vanha työkalupakki takana rekvisiittana. Jotenkin kamalan vaikea ottaa Chosta luontevia kuvia kun ei ole mitään kunnon autorekvisiittaa tässä nyt. Pitää joku päivä koittaa saada kuvia asiaan kuuluvalla kalustolla. Pitää varmaan meidän oma johtotähti ottaa taustalle pärisemään?

Cho kiittää ja lähtee pajalle rassaamaan autoja!

Ensikertaan ja kuvailemisiin, nyt juhannuksen viettoon!

- Mantis

2 kommenttia:

  1. tämä nyt ei ihan liity tähän postaukseen mutta oletko myynyt pois sen minin bjd-nuken? olis ollu kiva nähä sitä! mutta ei ole tuollakaan nukkehahmoissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jos tarkoitat sitä pukipukia niin myin sen harrastajakaverille. Rosalinda tulee kyllä takaisin, todennäköisesti ensisyksynä/talvella on suunnitelmissa ostaa neiti vähän isommassa koossa takaisin. :D

      Poista