torstai 5. kesäkuuta 2014

Rokkikukko mökillä

Tänään tehtiin isän ja äidin kanssa reissu meidän mökille ja otimpa sinne sitten Jeremién mukaan. Tuntui vähän hölmöltä kuvata raavasta rokkikukkoa kukkien keskellä mutta etsimisen jälkeen löytyi suht miehekkäitä taustoja joissa jäbä suostui yhteistyöhön kanssani.

Komiat on rantamaisemat. Oli tosi kuuma päivä ja tuntui että ulos läkähtyy mutta sain muutamia kivoja kuvia aikaiseksi kuitenkin.Malliainesta. Jotenkin tuntuu että tämä uusi Jere on paljon kuvauksellisempi ja monipuolisempi kun aiempi lapsenkasvoisempi versio.. Tykkään ihan kamalasti!

Saunanseinään nojatessa syntyi kiva värikontrasti. Jotenkin tulee tästä vähän sellainen old-school meininki?

Myös Kurko nautti kesästä täysin lonkeroin! Tuo pikku niljakas takertuu aina mukaan joka kuvausreissulle! :D


Kun tulin mökiltä kotiin oven avattuani paljastui kiva ylläri! Alice's Collectionin pikkutilaukseni saapumisilmoitus oli kopsahtanut päivän aikana luukusta. Eikun nuket kotiin, laukku olalle ja samantien postiin ravaamaan. Tosi kiva päätös mukavalle mökkireissulle~

Paketissa oli parit simät, kauluspaita ja haalari minun omalle mekaanikkonaiselle.
Komialta näyttää! Nyt on Jerellä se kauan kuolattu kauluspaita-hihaton jota olen kytännyt varmaan puolivuotta netistä mutten ole saanut aikaiseksi tilata. Vähän oli jännän äärellä että meneekö päälle kun senverran muhkeat lihakset herralla mutta meni se!

Värit kuvissa taatusti päin Kurkon pyllyä mutta ei se niin vakavaa ole. :D Tuossa yllä siis Cho uuden haalarinsa kanssa. Pikkuinen "öljyinen" rätti syntyi puuvillakankaanpalasta joka töhrittiin akryylimaalilla likaiseksi. Vieläkun jakoavaimen saisi sopivassa koossa vyölle niin täydellistä! Nyt neitokainen alkaa näyttää itseltään viimein. Hänhän on siis automekaanikko ammatiltaan.


Tämmöisiä täälläpäin. Ihan mahti päivä oli!

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti