keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Sekalainen seurakunta mökkeilee

Käytiin Juhannuspäivänä avopuoliskon ja pikkuveikan kanssa vanhempien mökillä päiväreissu. Tottakai viimetipassa ennen lähtöä nappasin laukun täyteen pikkuisia ja kameran olalle. Koska mökillä löytyy paljon kivoja paikkoja kuvata nukkeja! Itikoita piisasi ja tulin ihan paukamilla kotiin mutta sain muutamia räpsyjä otettua läpsimisen ohessa. :D

Äidin kukkapenkki on oiva kuvauskohde pikkuneidille. Tosin kukat on niin valtavia, että syntyy "Liisa ihmemaassa-efekti". Candice ei suostunut lähtemään mökkeilemään ilman rakasta pehmokania!


Tuli myös keskusteltua Rouva Sammakon kanssa henkeviä aitan kulmalla.

Peruukki huonosti ja vähän näyttää tyttö väsähtäneeltä, söpö on silti. Liekkö päiväunosten aika kaiken pihalla leikkimisen ja kukkien keräilyn jälkeen? On se pikkutytön elämä rankkaa, etenkin kun adoptio-isi jäi kotivitriiniin..

Kuistilla oli niin jännää että istuttiin ihan varpaita pidellen!
Pikku Almaz sointuu hyvin mökin maalin kanssa~ Liekkö pikku riiviö tiiraillut rannassa pesivän kirjosiepon touhuja. Josko vaikka makupala irtoaisi?
Kurko pääsi oman elementtinsä äärelle.

Kurko: "Voi merisiili!! On tuo vesi kyllä karmean makeaa, ei tunnu yhtään samalta kun kotopuolessa! D8"


Ei se ihan oikeasti myönnä, että toisinaan on ikävä merta.


Tällaista tälläkertaa. Tämä blogi on kyllä tosiaan kannustanut kuvaamaan enempi! Jotenkin paljon aktiivisempikin harrastuksen saralla nytten. :)

Ensikertaan,

- Mantis

1 kommentti:

  1. Tuo ensimmäinen kuva tosiaan on hyvin satukirjamainen. Ihana pikkuneiti <3 Kurko näyttää niin ikävöivältä noissa kuvissa ;_; Kyllä sen on nyt merenrantalomalle päästävä

    VastaaPoista