sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä ja odottelua~

En ole kerennyt pitkään aikaan kirjoittelemaan tähän blogiin yhtikäsmitään töiltäni. On ollut kamalasti ohjelmaa mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla taas aikaa päivitellä! Tänään kuitenkin vietetään isänpäivää. Olen aina ollut isin tyttö ja tarkoitus onkin mennä vanhempien luokse tänään käymään. Myös nukkekatraassani päästiin todistamaan isänrakkautta kun Candice keitti isälleen tänäaamuna kahvit! Kurko avusti pikkutyttöä hiukan, mutta siitä ei hiiskuta kenellekkään~

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!Myöskin kävi sellainen hauska vahinko, että päädyin ostamaan foorumilta sievän pikkuisen tyttönuken, jota nyt odotan kotiinsaapuvaksi. :) Odottelu on jännää ja viikonloppu välissä vielä lisää tätä kärvistelyä entisestään. Tytöstä on tarkoitus tulla pieni kukkaiskeiju Rosalinda, joka oli minulla jo aiemmin nukkena, mutta moldi ei sopinut hahmoon joten myin aiemman version pois. Katsotaan miten tuleva tyttö istuu hahmoon. Askartelin myös tässä kuluvalla viikolla Candicen avustuksella Roosalle oman mekon, ettei tarvitse ihan ilman vaatteita kotona alkuun olla.Tuossa vielä kuvaa mekosta Candicen yllä. Hain tyylillisesti vähän sellaista maalaistyttölookkia.

Päivittelen sitten kuvia paketin avaamisesta ja meikkailuista yms kun tyttö itse saapuu kotiin! Jännätään ja maltetaan odottaa, sieltä se vielä saapuu.

Nyt isänpäivän viettoon ja kyläreissulle!

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti