lauantai 22. marraskuuta 2014

Mahdoton minifee - osa 1

Heipä hei taas!

Kävin eilen ystäväni luona kahvilla, ja sieltä matkaan tarttui Fairylandin minifee Karsh modatulla nukkupäällä. Kyseinen poika saapui aikanaan käytettynä ja aika huonossa hapessa ystävälleni, eikä hajuakaan monesko koti on jo kyseessä. Pojalta oli reisipala murtunut, toinen haltiakorva katki ja melko kellastunut tapaus. Ystäväni ei tullut toimeen nuken kanssa, joten ostin pojan hellään huomaani ja päätin operoida ukon ihan paraatikuntoon. Tänään päivällä aloitin purkamalla koko roskan palasiksi ja perustin keittiöön kunnon verstaan.

Aloitin operaatio mahdottoman minifeen hiomalla katkenneen korvan kanssa samanmalliseksi myös ehjän korvan. Nyt ne ovat symmetriset ja pyöristetty nätiksi. Jatkoin sitten operaatiota aukaisemalla pojan toisen silmän ja muokkaamalla jo aikaisemmin avattua. Tämä osa operaatiosta pisti kädet tutisemaan ja muutuin melkein siniseksi, koska unohdin välillä hengittää. Oli vähän turhan jännät paikat, vaikka kokenut harrastaja olenkin. Mattoveitsen ja kaivertimen kanssa kun se jälki on melkolailla peruuttamatonta.

Ettei menisi pelkästään jaaritteluksi, niin kuvia projektista!
 


Kääk apua ja voi ei. Siinä se reikä nyt on! Näyttää hurjalta....Siinä silmät siistittynä ja päätä jo hiottuna. Hioin koko nuken siis kauttaaltaan tonnisella vesihiomapaperilla. Kuvassa näkyy myös söpöt korvat!


Hiomisella sai näpsäkästi jämähtäneet lakat pois, lika lähti sekä pintakellastuminen hävisi olemattomiin.

Nukketiskiä! Hiomisen jälkeen pesin koko miekkosen astianpesuaineella ja huuhtelin hyvin kaikki pölyjämät pois. Sitruunantuoksuinen nukke, anyone? :D


Puhtaalta näyttää.  Jätin Karshin silmät tarkoituksella vähän puolikiinni. Aukisilmäisellä mallillahan ne on vielä avonaisemmat. Tälle pojalle saa jäädä rauhallisempi ilme.
Soodaa, soodaa ja vielä lisää soodaa.....
Ja tulikuumaa vettä päälle niin johan alkaa sihistä...
Ja ukko likoamaan pariksi päivää! Katsotaan mitä tästä tulee, ainakin hyvältä se näytti putsattuna ja hiottuna. Toivotaan että loputkin keltaset saadaan tuolla tapettua. :)Projekti jatkuu sitten kun saan tuon tuolta kattilasta pois~

Ensikertaan,

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti