keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Mahdoton minifee - osa 2

Noniin, hei taas!

Karshin soodakylpy pääsi onnistuneesti päätökseen ja siitä oli huimasti apua. Nukke puhdistui ihan silmissä ja lopputulos on uskomattoman siisti. :) Soodauksen jälkeen pesin nuken kauttaaltaan ja annoin kuivaa hyvin. Perus pohjien lakkauksen, kasaamisen ja vaatteiden päälle taistelun jälkeen päästään siihen parhaaseen, kivaan ja jännimpään osaan! Toisinsanoen nuken faceupin tekoon. En ole koskaan kuvannut omien hartsipallojen maalailua vaiheittain, joten tämä oli minullekkin uutta ja hassua.

Sitten itse projektiin!Pakollinen kuva välineistä täytyi ottaa...
Tässä maalattava miekkonen ihan ilman mitään värejä. :)
...... Se tunne kun sörkit mustaa maalia vaaleaan hartsipäähän. Käsi sanoo tuti-tuti-tuti... Kuvassa siis ylärajaukset jo tehtynä.


Toinen osa jota vihaan yli kaiken: kulmakarvat. YÄK niiden teolle!
Sitten pisamien ensimmäinen kerros. :)
Ja sama himmennettynä blushauksen yhteydessä. Pisamat on tehty ihan vesiliukoisella puuvärillä, jonkajälkeen jälki hankattu pehmeäksi vanupuikolla.

Pakollinen kahvitauko. Alkoi kädet vapista liikaa.. :D
Sitten vielä toinen kerros pisamia. Tätä vaihetta ennen kävin lenkillä reippailemassa, koska odotin lakan kuivamista. Piti päällystää välissä ettei aiemmat blushaukset ota ja leviä. Tämän pisamien lisäämisen jälkeen kiinnitin meikin lopullisesti nuken naamaan mattalakalla ja annoin taas kuivaa hyvin.

Kun lakka oli maalauskuivaa, lisäsin vielä huuliin ja luomiin kiiltolakkaa siveltimellä. ( vaihe josta en ottanut kuvaa koska naama oli jo tässävaiheessa täysin valmis ja näkyy allaolevassa kuvassa. :D )Kaneli poika valmiina meikillä. Vielä pitäisi miekkoselle hommata kunnon lasisilmät ja porkkananpunaiset hiukset. :) Mutta kyllä väliaikaiset saa nyt kelvata, hyvää jälkeä tuli!Kaneli: "BWAH lopeta jo se kuvaaminen >8E"


Joo, Annetaan pojan olla rauhassa kun on saanut kestää niin paljon tässä lähipäivinä! Ensikertaan~

- Mantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti