torstai 13. marraskuuta 2014

Keiju saapui kotiin

Eilen koitti se päivä että sain Rosalindan jotiin. Kirjoitan kuitenkin vasta nyt koska halusin laittaa saapumiskuviin kuvaa tytöstä myös lopullisilla hiuksilla, meikillä ja vaatteilla. Ostin tämän 5stardollin Amyn käytettynä foorumilta ja hän on aivan älyttömän herttainen tapaus! :)

Saapumiskuvia siis:Kaikki bjd-harrastajat taatusti tietävät sen kutinan kun paketti on siinä nenän edessä ja pääsee avaamaan laatikkoa. Noh. Kyllä syyhytti ja jännitti. Ensimmäinen nukke jonka ostin käytettynä, aina aiemmin kaikki ostettu suoraan firmojen kautta. Iik.
Noh. Siinä se pyllerö nyt sitten on. Firman naamalla hän saapui, mutta koska mitään ei voi jättää alkuperäiseksi niin eikun pyyhkis pois vaan.
Oli se kyllä söpö tuollakin naamalla, mutta ei vaan istu Rosalindan tyyliin ja hahmoon olleskaan.
Erinäisen hinkkaus-puhdistus-lakkaus rupeaman jälkeen tyttönen istuskeli olohuoneen pöydällä yön yli ja venasi päivänvaloa, koska meikkiä ei voi pimeälä alkaa väsäämään. Vähän urpolta näyttää ilman silmiä. :D
Meikkausoperaatio oli siis tänään päivällä enkä tietenkään kamalasti malttanut kuvata, mutta loppumetreillä kiiltolakan kuivaessa räpsäisin kuvan operaatiosta.Kuva lopullisesta meikistä. Oli ajatus saada tosi neutraali luonnonlapsi. Pisamat näkyy livenä paljon paremmin, tässä kamera syö niitä aikapaljon pois. Pitänee jossain vaiheessa ehkä vahvistaa niitä, mutta sen kerkiää! Pääasia että neiti on nyt kotona ja on väriä naamassa.
Siinä vielä kaverikuva Candicestä ja Rosalindasta vieretysten. Candice näyttää hämmästyneeltä ja Rosalinda tuijottaa tyhjyyteen? Pitänee ottaa parempia kuvia ihan kunnon päivänvalossa kun kerkiää. Söpöjä on~


Mutta ihanaa että tyttö on kotona, mielessä rauha ja ei tarvitse jännittää enää millonka paketti saapuu!

- Mantis

1 kommentti: